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国際交流withキム ニュース

2013年3月29日
3月の文化交流サロン March's Salon
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(left to right) Megan, I, and participants gathered around the stovetop.

3月に3回目の文化交流サロンがありました。富浦中学校の外国語教授助手のメーガン・リーザーさんと一緒に行いました。イベント名は「American Breakfast」で、アメリカの朝ご飯という意味です。

メーガンと私が気に入りの朝食を選んで、参加者に作り方を教えます。それは、とみうら枇杷倶楽部のキッチンスタジオで行いました。

メーガンが選んだのは出身のカリフォールニア州の文化を確実に代表できる、ブレックファスト・ブリットです。ブレックファスト・ブリットはアメリカの一般的な朝食とメキシコのブリットが混ざったものです。ブレックファスト・ブリットを作るのにはトルティアを使って、その上に卵とか,ベーコンとか,チーズ等の朝食の食べ物を載せます。私たちはオリジナル食材としてメキシカン・ポテトも入れました。メキシコの伝統的な食材である二度揚げした豆(リーフライド・ビーンズ)も入れることができます。

私はフレンチトーストのレシピをみんなに教えることにしました。フレンチトーストはヨーロッパが起源で、卵や牛乳等の色んな材料を使って、時間が経って固くなったパンを食べられるようにする方法として広がりました。私は卵や牛乳にバニラ、シナモン、ナツメッグを加えて、パンにひたして、アメリカの南部でよくやっているようにベーコンの油がひかれたフライパンで焼くのが好きです。その上にこの時期にぴったりの食べごろになったイチゴを乗せるのが好みです。

ある人はアメリカの朝食が何枚建てものホットケーキや,卵、ベーコンとソーセージがのっている大きいお皿だと想像しているかもしれませんが、多くのアメリカ人は週に1,2回ぐらいしかそんなものを食べていません。アメリカ人はいつもあっちこっちに行っているので速く仕事や学校に向かうために、シリアルやベーグルで簡単に済ませる人が多いです。普段の週末には殆どのアメリカ人は働いていないので、家族は一緒に沢山の朝食を食べます。

多くのアメリカ人は朝ご飯がとっても好きで晩ご飯で朝の食べ物を食べます!私の中学生のころの友達は毎週一回、ホットケーキの晩ご飯を家族と一緒にしました!もし朝食の食べ物を昼ご飯や晩ご飯で食べたかったら、朝食専門のレストランはいかがですか。

皆さんのお気に入りの朝食は何ですか。

The third Cultural Exchange Salon was in March. I held a cooking class together with Tomiura Junior High School's Assistant Language Teacher, Megan Reasor. The event was entitled, “American Breakfast.”

Megan and I each chose our favorite breakfast food, and taught participants how to make them at the kitchen studio in the Tomiura Biwa Club.

Megan chose breakfast burritos, which accurately represent the culture of her home state of California. A breakfast burrito is a blend of standard American breakfast foods with the Mexican burrito. To make a breakfast burrito, you take a tortilla and put in breakfast foods like eggs, bacon, and cheese. We also added some spicy Mexican potatoes as an original ingredient. You can furthermore add some re-fried beans, a traditional Mexican food.

I decided to teach everyone how to make my own recipe for french toast. French toast originated in Europe and was developed as a way to eat bread even after it had gone stale by soaking it in a mixture of eggs, milk, and other various ingredients. In my recipe I like to soak the bread in milk and eggs to which I have added vanilla, cinnamon, and nutmeg, and fry it using bacon grease as is done in the Southern United States. I also like to add strawberries on top, which is perfect for this time of year as strawberries are in season!

Though some may picture an American's breakfast as a huge stack of pancakes, or a big plate of eggs, bacon, and sausage, most Americans only eat such a large breakfast once or twice a week. Americans are always running this way and that, so most people only have time to have a bowl of cereal or a bagel for breakfast, so they can eat quickly before heading off to work or school. Usually on the weekends when most Americans don't work, families will sit down together and eat a larger meal.

Many Americans like breakfast food so much that they will eat it for dinner too! One of my friends when I was in middle school used to have a pancake dinner with her family once a week! If you're interested in having breakfast for lunch or dinner, how about trying a specialty breakfast restaurant?

What's your favorite breakfast food?

If you have any cultural questions about the United States or any English questions, send them to Kim and she will answer them in her blog! kimberly.miller@city.minamiboso.chiba.jp

【投稿者 国際交流withキム kimberly.miller@city.minamiboso.chiba.jp
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